Autentificare

 • Catalog Şcolar
  Catalog Şcolar

  Catalogul Şcolar Online!

  Note, absenţe, teze, calificative, statistici şi situaţii, pentru elevi, părinţi, profesori şi managementul şcolii, toate într-un singur loc: pe website-ul şcolii!

 • Noul serviciu Website All Inclusive!
  Noul serviciu Website All Inclusive!

  De la un site de prezentare la unul All Inclusive!

  Fie ca doresti un site de prezentare, unul dinamic, un shop online sau unul multifunctional acum poti sa ne spui proiectul tau iar noi ii vom da viata online!

 • Achiziționează fără riscuri!
  Achiziționează fără riscuri!

  Garanţia Banilor Înapoi!

  Vă garantăm 100% returnarea sumei plătite dacă sunteţi nemulţumiţi de aplicaţiile cumpărate sau de serviciile oferite. 

  În termen de 30 de zile de la achiziţie.

 • Garanţia 100% Simplificat
  Garanţia 100% Simplificat

  Avem grijă de eficienţa dumneavoastră!

  Vă garantăm că aplicaţiile noastre sunt cele mai simple în utilizare de pe piaţă.

  Dacă găsiţi aplicaţii mai eficiente, mai ergonomice sau mai uşor de folosit decât ale noastre, vă garantăm 100% returnarea sumei plătite!

 • Înveţi repede cu Tutoriale filmate!
  Înveţi repede cu Tutoriale filmate!

  Ai la dispoziție tutoriale filmate disponibile online gratuit.

  De la instalarea aplicaţiei, la utilizarea ei şi până la cele mai mici detalii sunt exemplificate cu filmare de desktop în tutoriale.

  Astfel înveți mai rapid și aplici imediat, oriunde te-ai afla.

Preţul pentru CASE Campus - SMC  oferit clienţilor cu Website All Inclusive Scoli si Licee este de 10 lei / lună - pentru a obţine acest preţ vă rugăm să ne contactaţi telefonic!

Dacă eşti un furnizor de educaţie (şcoală liceu sau companie) şi vrei să fii în pas cu noile sisteme de învăţare atunci un website cu o componentă de cursuri online este soluţia ideală.

Avantajele evidențiate în urma utilizării suportului online de cursuri sunt atât din partea profesorului, care propune elevilor săi cursuri atractive, cât şi din partea elevilor, aceştia din urmă fiind încântaţi de învăţarea online şi de tot ceea ce presupune aceasta.

Există unelte care te ajută să construieşti un website cu un suport de cursuri online, care să aibă un design ergonomic, uşor de utilizat de cursanţi şi de profesori. Acestea îţi permit să creezi clase online, cu mai multe lecţii şi teste online; lecţiile pot fi atât în format video, text, prezentări cât şi de tip pdf.

O asemenea componentă de suport cursuri online pe care noi o putem implementa website-ului d-voastră este CASE Campus - SMC.

Cele mai importante caracteristici ale componentei CASE Campus - SMC sunt:

 • managementul abonaţilor la cursuri;                                                                                                     e learning

 • suport online pentru cursurile tale;
 • design stilizat pentru prezentarea lecţiilor;

 • lecţiile pot fi video,text sau teste online;

 • teste online avansate şi customizate cu cronometru, note şi certificate în cazul promovării testului;

 • resursele care se pot adăuga la un curs sunt variate: cărţi în format electronic, adrese URL, galerie de imagini, fişiere de orice  tip, documente, prezentări etc.                                             

 • statistici pentru o analiză detaliată a claselor, lecţiilor şi a cursanţilor;

 • navigare uşoară între cursuri;

 • buton de căutare în cursuri;

 • certificate personalizate ca design, în format pdf, după promovarea cursului.

Aceste metode educaţionale alternative completează în mod firesc studiul la clasă susţinut de profesori şi îi încurajează pe cursanţi/elevi să aibă o atitudine pozitivă faţă de învăţare.

Componenta online CASE Campus - SMC este o completare a cursurilor susţinute de tine, este un mare avantaj al educației online, deoarece poți câștiga mai mult, poți economisi timp și poți ajunge expert în domeniul tău prin această instruire continuă.

Smart-learning este cea mai eficientă metodă de învăţare, adaptată vremurilor noastre şi generaţiei actuale de copii digitali!