Autentificare

 • Catalog Şcolar
  Catalog Şcolar

  Catalogul Şcolar Online!

  Note, absenţe, teze, calificative, statistici şi situaţii, pentru elevi, părinţi, profesori şi managementul şcolii, toate într-un singur loc: pe website-ul şcolii!

 • Noul serviciu Website All Inclusive!
  Noul serviciu Website All Inclusive!

  De la un site de prezentare la unul All Inclusive!

  Fie ca doresti un site de prezentare, unul dinamic, un shop online sau unul multifunctional acum poti sa ne spui proiectul tau iar noi ii vom da viata online!

 • Achiziționează fără riscuri!
  Achiziționează fără riscuri!

  Garanţia Banilor Înapoi!

  Vă garantăm 100% returnarea sumei plătite dacă sunteţi nemulţumiţi de aplicaţiile cumpărate sau de serviciile oferite. 

  În termen de 30 de zile de la achiziţie.

 • Garanţia 100% Simplificat
  Garanţia 100% Simplificat

  Avem grijă de eficienţa dumneavoastră!

  Vă garantăm că aplicaţiile noastre sunt cele mai simple în utilizare de pe piaţă.

  Dacă găsiţi aplicaţii mai eficiente, mai ergonomice sau mai uşor de folosit decât ale noastre, vă garantăm 100% returnarea sumei plătite!

 • Înveţi repede cu Tutoriale filmate!
  Înveţi repede cu Tutoriale filmate!

  Ai la dispoziție tutoriale filmate disponibile online gratuit.

  De la instalarea aplicaţiei, la utilizarea ei şi până la cele mai mici detalii sunt exemplificate cu filmare de desktop în tutoriale.

  Astfel înveți mai rapid și aplici imediat, oriunde te-ai afla.

CONDITII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI CASE Software

1. INTRODUCERE

Prezentele Conditii Generale definesc conditiile de utilizare a site-ului CASE Software de catre potentialii vizitatori sau clienti.

Accesând si navigand pe acest site, acceptati, de facto, termenii de utilizare descrisi în continuare.

2. CONTINUTUL INFORMATIILOR SITE-ULUI

Nici o informatie prezenta pe acest site nu va fi considerata drept oferta de produse sau servicii în general si produse sau servicii software în special, venind din partea CASE Software.

3. NEANGAJAREA RASPUNDERII

Continutul informatiilor se refera la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activitatilor, produselor si serviciilor CASE Software. CASE Software nu va acorda nici o garantie referitoare la:

 • evitarea utilizarii anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
 • neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
 • inexistenta pe site-ul pus la dispozitie a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel CASE Software nu poate fi responsabila pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului sau.

4. DREPTURILE ASUPRA CONTINUTULUI SITE-ULUI

Toate informatiile, produsele sau aplicatiile continute în acest site sunt proprietatea CASE Software S.R.L., care isi rezerva dreptul de a modifica continutul si/sau structura site-ului în orice moment si fara nici o informare prealabila.

Întregul continut al site-ului CASE Software (www.casesoftware.ro) este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, continutul si prezentarea site-ului sunt detinute de CASE Software. Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului în orice scop fara confirmarea scrisa din partea CASE Software.

5. OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul continutului site-ului este de a transmite informatii actualizate si exacte.

CASE Software nu poate garanta ca prezentele pagini nu contin erori, si asigura ca va depune toate diligentele pentru realizarea unei informari corecte si remedierea eventualelor erori.

Orice persoana care doreste sa-si procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugata sa contacteze CASE Software prin unul din mijloacele afisate în pagina Contact a site-ului sau prin formularele de commanda, pentru a se informa atât asupra disponibilitatii serviciului sau produsului în cauza cât si asupra conditiilor contractuale, taxelor, tarifelor si informatiilor tehnice sau de alta natura.

6. INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site va sunt solicitate informatii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastra sau posibilitatea de a va contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicatiilor disponibile pe site.

Natura informatiilor solicitate se refera în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intentioneaza sa fie utilizate produsele si/sau serviciile CASE Software, dar poate include si alte informatii aflate în stransa legatura cu utilizarea serviciilor si/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebarilor utilizatorilor site-ului, informatiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocari si prelucrari electronice.

7. LEGATURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri considerate de CASE Software utile în legatura cu continutul site-ului sau si care nu se afla sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizarii acestor legaturi sau trimiteri se vor aplica conditiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

CASE Software nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informatiilor prezente pe site-urile unor terti, la care se face trimitere pe site-ul sau.

8. INFORMATIILE OFERITE PRIN ÎNTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoana care viziteaza site-ul CASE Software (www.casesoftware.ro) si care ii ofera date sau informatii cu caracter personal prin intermediul acestui site îsi manifesta acordul în mod expres si neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date si informatii personale de catre CASE Software în vederea efectuarii de studii de piata; transmiterii de materiale promotionale specifice operatiunilor de marketing direct; realizarii de catre CASE Software a operatiunilor de recrutare de personal (a se vedea pagina "Recrutare" din site); solutionarea de catre CASE Software a cererilor, întrebarilor si reclamatiilor adresate (a se vedea pagina "Contactati-ne" din site); alte activitati întreprinse de CASE Software si permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobari din partea destinatarului.

Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres si neechivoc al dumneavoastra în conformitate cu prevederile legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Pentru orice nelamurire în legatura cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului si la protectia utilizarii va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii 'Contact' din site.

Am citit cele enuntate mai sus si declar ca sunt de acord cu continutul acestor conditii.