• +407 6862 7771
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Coșul este gol
DE CE WEBSITE ALL INCLUSIVE?

DE CE WEBSITE ALL INCLUSIVE?

 


 

Un website este necesar în orice afacere din zilele noastre deoarece majoritatea dintre noi atunci când suntem în căutarea unui produs sau serviciu preferăm să căutăm pe internet şi să alegem de aici oferta spre care să ne îndreptăm atenţia.

Dar de ce să optaţi pentru un Website All Inclusive? Pentru că indiferent de domeniul în care vă desfăşuraţi activitatea aveţi nevoie de prezenţă online, aveţi nevoie de un server care să vă găzduiască site-ul în condiţii optime, aveţi nevoie de un website uşor de utilizat de vizitatori, ergonomic, vizibil online şi cu design funcţional pe diverse dispozitive.

  • Mentenanţa şi administrarea site-urilor sunt printre cele mai importante caracteristici care asigură succesul unei afaceri într-un mediu competitiv cum e cel online. Prin mentenanţă se înţelege acţiunea periodică de actualizare şi întreţinere a site-ului, aducerea la zi a tuturor componentelor site-ului, întreţinerea bazei de date şi realizarea de back-up de date. Administrarea site-ului se referă la popularea cu date, la găsirea de cuvinte cheie şi tag-uri pentru articole pentru o mai bună indexare pe motoarele de căutare. Aceste lucruri sunt indispensabile pentru ca publicul dumneavoastră ţintă să vă găsescă şi să revină pe site.
 
 
 

 Sfatul nostru ... Lasă profesioniştii să lucreze pentru tine! ... pentru o vizibilitate online de succes a business-ului tău.


 Trebuie să fim conştienţi de faptul că tehnologia, în special în mediul online, evoluează în permanenţă, de aceea alegerea unui pachet all inclusive pentru website-ul dumneavoastră ar fi o decizie inspirată, într-adevăr cu costuri suplimentare decât o simplă construcţie de website, dar benefică pe termen lung. Dacă contractaţi un asemenea pachet preveniţi ca site-ul dumneavoastră să pară învechit, să se încarce greu sau să apară erori în momentul accesării lui, popularea cu date este inclusă şi aveţi acces la actualizări ale platformei şi ale componentelor instalate în site. Astfel veţi beneficia de modificări care vă fac site-ul mai flexibil şi mai ergonomic.
 

 


Practic, un abonament all inclusive vă scuteşte de adăugarea, editarea paginilor, a articolelor, de publicarea şi modificarea informaţiilor, de editarea galeriilor foto, toate acestea rămânând în grija furnizorului de servicii! Acesta se va ocupa de tot, de la instalarea site-ului şi până la publicarea datelor, de la găzduire şi până la mentenanţă şi administrare, asigurând în acest mod funcţionarea optimă a site-ului, precum şi vizibilitatea dumneavoastră în mediul online.

Aceste beneficii descriu pachetul de servicii website all inclusive pe care îl oferim:

 • Găzduire pe toată perioada de abonament
 • Instalare site
 • Administrare site
 • Mentenaţă site
 • Optimizare pentru motoarele de căutare
 • Design funcţional pe calculator, laptop, tabletă şi telefon
 • Populare cu date
 • Instalare şi mentenanţă a componentelor opţionale pentru site.