• +407 6862 7771
 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Coșul este gol

CUM SĂ FII ÎN TREND CU NOILE SISTEME DE ÎNVĂŢARE!!!

e learning scaled

Cum să fii în trend cu noile sisteme de învăţare!!!

Dacă eşti un furnizor de educaţie (formare profesională sau şcoală) şi vrei să fii în pas cu noile sisteme de învăţare atunci un website cu o componentă de cursuri online este soluţia ideală.

Evoluţia în domeniul informatic din ultimul deceniu a determinat apariţia şi dezvoltarea a numeroase instrumente IT utile procesului didactic şi implicit, dezvoltarea mai multor platforme de e-learning, care au devenit tot mai familiare profesorilor şi elevilor. Învăţarea prin e-learning îmbină metodele didactice tradiţionale cu metode bazate pe mijloace IT şi se bazează pe o predare modernă, mai atractivă şi în care un rol important îl au consolidarea cunoştinţelor şi evaluarea, realizate într-o manieră atractivă şi adaptabilă nevoilor, atât a profesorilor cât şi a cursanţilor.

Avantajele evidențiate în urma utilizării suportului online de cursuri sunt atât din partea profesorului, care propune elevilor săi cursuri atractive, cât şi din partea elevilor, aceştia din urmă fiind încântaţi de învăţarea online şi de tot ceea ce presupune aceasta.

Cursurile online îți oferă mobilitate, poți să le accesezi oriunde, și nici măcar nu îți trebuie calculator, majoritatea website-urilor sunt adaptabile la smart mobil;

Cursurile online sunt disponibile oriunde ar fi cursanţii tăi, învață când vor, în ritmul lor şi cel mai important pot urmări lecțiile foarte repede sau foarte lent, în funcție de stilul propriu de a absorbi informația;

Există unelte care te ajută să construieşti un website cu un suport de cursuri online, care să aibă un design ergonomic, uşor de utilizat de cursanţi şi de profesori. Acestea îţi permit să creezi clase online, cu mai multe lecţii şi teste online; lecţiile pot fi atât în format video, text, prezentări cât şi de tip pdf.

O asemenea componentă de suport cursuri online pe care noi o putem implementa website-ului d-voastră este CaseCampus

 

Cele mai importante caracteristici ale componentei CaseCampus sunt:

 • suport online pentru cursurile tale;

 • managementul abonaţilor la cursuri;

 • design stilizat pentru prezentarea lecţilor;

 • lecţile pot fi video,text sau teste online;

 • teste online avansate şi customizate cu cronometru, note şi certificate în cazul promovării testului;

 • resursele care se pot adăuga la un curs sunt variate: cărţi în format electronic, adrese URL, galerie de imagini, fişiere de orice tip, documente, prezentări etc.

 • statistici pentru o analiză detaliată a claselor, lecţilor şi a cursanţilor;

 • navigare uşoară între cursuri;

 • buton de căutare în cursuri;

 • certificate personalizate ca design, în format pdf, după promovarea cursului.

Aceste metode educaţionale alternative completează în mod firesc studiul la clasă susţinut de profesori şi îi încurajează pe cursanţi/elevi să aibă o atitudine pozitivă faţă de învăţare.

Componenta online CaseCampus este o completare a cursurilor susţinute de tine, este un mare avantaj al educației online, deoarece poți câștiga mai mult, poți economisi timp și poți ajunge expert în domeniul tău prin această instruire continuă.

Smart-learning este cea mai eficientă metodă de învăţare, adaptată vremurilor noastre şi generaţiei actuale de copii digitali!