motive

 

De ce să alegi aplicaţia noastră pentru completarea diplomelor ?

De ce să foloseşti un program de scris diplome?

De ce ai nevoie de un soft pentru tipărit diplome?

Pentru că munca ta va fi mult mai simplă! Pentru că timpul tău de lucru va scădea considerabil! Pentru că vei avea în noi un partener de încredere!

 

Iată alte 10 motive să alegi Editare Diplome!

01Mentenabil: Tehnologia şi Know-how-ul ne permit modificarea programului într-un timp foarte scurt. Astfel beneficiaţi de actualizări într-un timp cât mai rapid.

02Rapid: Prin conceptul său programul se comportă fără întârzieri la rulare. În plus v-aţi imaginat că în câteva minute sau ore puteţi avea diplomele gata listate?

03Simplu: Învăţarea lui nu durează mai mult de 10 minute, paşii sunt atât de simplii încât ţi se pare un program prea uşor pentru tine.

04Popular: Este atât de popular încât este folosit cu succes în sute de licee şi colegii din ţară.

05Super funcţii: Puteţi modifica atât întreaga pagină cât şi fiecare câmp de pe diplomă (font, aşezare, aliniere, etc...) pentru ca diplomele să iasă perfect.

06Importul de date: Nu vei mai pierde timp cu rutina de a adăuga date, ele se importă foarte simplu din Excel la un singur click distanţă.

07Suportul Tehnic: Asistenţa tehnică oferită este pe măsura aşteptărilor tale.

08Licenţa Software As A Service: Este o licenţă la care preţul este mult mai scăzut decât cea clasică, plăteşti atâta timp cât eşti mulţumit de program şi îl utilizezi, licenţa include toate actualizările pe perioada contractată.

09Disponibilitate: Imediat după confirmarea plăţii sau după semnarea contractului vei primi programul şi te poţi apuca de treabă.

10Calitatea listării: Calitatea diplomelor listate este una care poate depăşi aşteptările dumneavoastră.

 

 
 

 

 

Abonează-te la newsletter-ul casesoftware.ro, pentru sfaturi din domeniu sau pentru a prinde cele mai bune oferte!

Nume:*
E-mail:*
Verificare: