media 158511508846013900Odată cu începerea noului an şcolar au apărut noi reglementări pentru grădiniţe şi şcoli, toate acestea se regăsesc într-un ordin al Ministerului Educației, publicat în 31 august în Monitorul Oficial. Ordinul nr. 5447/2020, care se aplică deja, înlocuiește regulamentul-cadru de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar existent anterior.

Una dintre schimbările aduse de acest ordin vizează elementele definitorii ale instituțiilor de învățământ preuniversitar din țara noastră, prin introducerea în această categorie, alături de actul de înființare, codul de identitate fiscală, ștampilă şi domeniul web. Asta înseamnă că școlile şi grădinițele din România vor fi obligate să aibă un website.

Dar de ce să optezi pentru un Website All Inclusive?

Pentru că indiferent de domeniul în care îţi desfăşori activitatea ai nevoie de prezenţă online, ai nevoie de un server care să găzduiască site-ul în condiţii optime, ai nevoie de un website uşor de utilizat de vizitatori, ergonomic, vizibil online şi cu design funcţional pe diverse dispozitive.

Practic, un abonament all inclusive te scuteşte de adăugarea, editarea paginilor, a articolelor, de publicarea şi modificarea informaţiilor, de publicarea galeriilor foto, toate acestea rămânând în grija furnizorului de servicii! Acesta se va ocupa de tot, de la A la Z, de la instalarea site-ului şi până la publicarea datelor, de la găzduire şi până la mentenanţă şi administrare, asigurând în acest mod funcţionarea optimă a site-ului, precum şi vizibilitatea în mediul online.

Importanţa imaginii unei instituţii în mediul online este frecvent ignorată, dar acest lucru nu ar trebui să se întâmple, deoarece un website complex poate transmite online, într-un mod profesionist, imaginea şi valorile şcolii tale.

 

Dacă ești interesat solicită acum o ofertă pentru Website-uri all inclusive - școli și licee.